Dowiedz się więcej O naszym menu

Zestawy sushi

Tatar/Przystawki

Sałatki

Zupy

Nigiri- Sushi formowane w dłoni, kulka ryżu z plastrem ryby,omletu,skorupiaka lub warzywa, podawane po 2 sztuki

Gunkan- odmiana Nigiri, formowany ryż owinięty paskiem algi nori wypełnionej nadzieniem. U nas polany sosem Spicy. Podawane po 2 sztuki

Hosomaki- cienka jednoskładnikowa rolka, zawijana algami nori na zewnątrz. Podawane po 6 sztuk

Futomaki- grube rolki podawane z minimum czterema składnikami , od ryb i owoców morza do świeżych warzyw. Z algami Nori na zewnatrz. Podawane po 6 sztuk

Uramaki- jest to Sushi " odwrotnie " zawijane tzn. ryżem na zewnątrz. Podawane po 8 sztuk

California- uramaki z krabowym paluszkiem, łagodnym sosem Yaki i warzywami, z góry obłozone swieżą rybą lub owocami morza. Podawane po 8 sztuk

Sashimi- kawałki świeżej ryby podane na liściu sałaty i daikon ( świeża biała rzodkiew). Podawane po 4 kawałki świeżej ryby

Rolki Sushi Mastera- Szef Kuchni POLECA

Dragon Maki

Dodatki

Napoje